Како прекинути везу са статусом Твиттер и Фацебоок

Када повежете Твиттер и Фацебоок, Фацебоок објављује ваша Твиттер ажурирања на вашој хронологији. Ово вас штеди од ручног копирања ових порука, али то може преплавити феед информација вестима ваших пријатеља честим ажурирањима. На пример, ако присуствујете пословном сајму и објављујете своја запажања путем Твиттера, ове поновљене кратке поруке можда неће бити прикладне за вашу Фацебоок временску линију. Да бисте спречили Фацебоок да објављује ваш Твиттер садржај, опозовите везу између два налога користећи Фацебоок поставке приватности.

1

Кликните стрелицу окренуту надоле поред „Почетна“ у горњем левом углу ваше Фацебоок странице.

2

У падајућем менију који се отвори кликните на „Подешавања приватности“.

3

Кликните на „Уреди подешавања“ поред „Апликације и веб локације“.

4

Кликните на „Уреди поставке“ у окну „Апликације које користите“ да бисте отворили страницу „Поставке апликација“.

5

Кликните на „Уреди“ поред „Твиттер“.

6

Кликните на „Уклони апликацију“. Ово ће раскинути везу између вашег Фацебоок и Твиттер налога.