Ако некога уклоним из Скипе контаката, може ли ме и даље назвати?

Када уклоните неку особу са Скипе листе контаката, њена веза до вас на Скипеу се прекида и третира се као странац. Поставке које одаберете на Скипе-у одређују ко може да вам шаље видео позиве, текстуалне поруке и аудио позиве. Можете прилагодити своја подешавања или блокирати контакт како бисте спречили да вас поново контактира на Скипе-у.

Промена поставки Скипе-а

Да бисте променили ко може да вам шаље видео позиве на Скипеу, задржите показивач миша преко доњег десног угла екрана да бисте отворили траку са дугмадима. Кликните на „Подешавања“, а затим на „Опције“. Изаберите да ли желите да вас сви или само ваши контакти могу контактирати путем текста и видеа из падајућих менија под насловом Приватност.

Да бисте блокирали контакт на Скипе-у, унесите његово име у претрагу људи и пронађите његову контакт картицу. Кликните контакт да бисте отворили конверзацију, а затим кликните доњи десни угао. Кликните на „Блокирај“, а затим поново на „Блокирај“.