Како искључити аутоматско пријављивање у програму Оутлоок

Ако сте одлучили да сачувате лозинку када сте додали свој налог Мицрософт Екцханге адресе е-поште у Оутлоок, програм ће вас аутоматски пријавити када је покренете. Ова функција за уштеду времена може бити опасна ако други људи имају приступ вашем рачунару. Да бисте неовлашћеним корисницима спречили приступ вашој е-пошти, морате да искључите аутоматско пријављивање. Оутлоок више неће чувати вашу лозинку, па ћете је морати откуцати сваки пут када покренете програм.

1

Покрените Мицрософт Оутлоок, кликните „Датотека“, у навигацијском окну одаберите „Информације“, кликните дугме „Поставке налога“, а затим у менију одаберите „Поставке налога“ да бисте отворили прозор „Поставке налога“.

2

Изаберите картицу „Е-пошта“, ако није подразумевано изабрана, а затим изаберите свој Екцханге налог. Кликните на дугме „Промени“ да бисте отворили прозор „Промени рачун“.

3

Кликните на дугме „Још подешавања“, а затим изаберите картицу „Безбедност“ да бисте видели безбедносна подешавања свог Екцханге налога.

4

Означите поље за потврду „Увек затражи податке за пријављивање“, а затим кликните на „У реду“ да бисте сачували и применили нова подешавања.

5

Кликните на „Даље“, „Заврши“, а затим на „Затвори“ да бисте затворили све отворене прозоре. Унесите лозинку за Екцханге налог ако се то од вас затражи.