Како уклонити прослеђени твеет

Ако сте икада ретвитовали објаву на Твиттер-у и утврдили да касније желите да је уклоните са Твиттер-профила вашег предузећа, то можете учинити једним кликом миша. За своје твитове или ручне ретвитове можете једноставно кликнути на везу „Избриши“ која се налази испод твита. Ако сте користили Твиттер-ову функцију Ретвеет, та веза Делете није ту, али веза Ретвеетед испод твеет-а служи истој функцији. Ово не уклања твит са странице оригиналног постера, али га уклања са вашег профила.

1

Пријавите се на свој Твиттер налог и кликните на дугме „Ја“ на врху почетне странице. То вас води на страницу вашег профила с пописом недавних твеетова.

2

Померите се надоле по страници да бисте пронашли ретвит који желите да избришете.

3

Кликните везу „Ретвеетед“ испод ретвеет-а. Ова веза се појављује само на твеетовима које сте ретвитовали. Када кликнете на везу, она се мења у „Ретвеет“. Ако освежите прегледач, видећете да је ретвитовање избрисано са вашег профила.

4

Уместо тога, кликните везу „Избриши“ испод твита ако је реч о ручном ретвиту, што је било који твит који сте ручно откуцали или копирали или ретвитови које сте послали у мобилној апликацији помоћу дугмета „Цитирај“. Ово брише ретвеет.