Уклањање контакта са Хотмаила

Списак контаката на вашем Хотмаил налогу олакшава проналажење адресе е-поште пријатеља када желите да јој пошаљете поруку. Временом ће на вашој листи контаката бити људи са којима више не комуницирате и не планирате да пишете у будућности. Неискоришћени контакти непотребно гомилају вашу листу контаката и лако се уклањају. Брисање Хотмаил контакта траје само неколико секунди, а ваш контакт не зна да је избрисан.

1

Пријавите се на свој Хотмаил налог и задржите показивач миша преко везе „Хотмаил“ у врху екрана да бисте отворили мени.

2

Изаберите „Контакти“ у менију „Хотмаил“.

3

Означите поље одмах лево од надимка или адресе е-поште вашег контакта.

4

Кликните везу „Избриши“ која се налази изнад ваше листе контаката.

5

Кликните „У реду“ када се то затражи да потврдите да желите да избришете контакт.