Како прегледати заштићена ажурирања на Твиттеру

Корисници Твиттера могу да одлуче да своје твеетове учине јавним, тако да их свако може видети или заштитити, тако да их могу гледати само одобрени следбеници. Неки пословни корисници Твиттера штите своје твеетове, тако да само блиски пословни контакти могу гледати твеетове који могу садржавати стратешке или комерцијално осетљиве информације. Нема начина да приступите заштићеним твеетовима корисника Твиттера без његове дозволе, па ако желите да видите заштићене твеетове, мораћете да пратите корисника и сачекате да одобри ваш захтев за праћење. Након одобрења, заштићени твеетови корисника приказују се као уобичајени твеетови које можете прегледати из Твиттер фида на својој почетној страници или на Твиттер страници другог корисника.

1

Пријавите се на свој Твиттер налог.

2

Унесите име или Твиттер ручицу особе са заштићеним твеетовима које желите да погледате у поље за претрагу на вашој почетној страници.

3

Кликните на име корисника Твиттера на листи резултата претраживања. Твиттер приказује малу икону катанца поред корисника са заштићеним налогом.

4

Кликните на дугме „Фоллов“ на екрану корисничког профила.

5

Сачекајте да корисник одобри ваш захтев за праћење. То може потрајати неколико минута, сати или дана, у зависности од тога колико често други корисник приступа њеном Твиттер налогу. Твиттер ће вам послати обавештење е-поштом ако и када одобри ваш захтев за праћење. Након што добијете одобрење, кликните на име корисника на листи „Праћење“ да бисте видели њене твеетове.