Како да промените поставке приватности на Твиттеру тако да нико не може да види моје твеетове

Као корисник Твиттера имате могућност јавног приказивања својих твеетова или задржавања приватности. Приватни твитови се приказују само људима који вас прате. Твеетови су подразумевано јавни, али поставке приватности можете лако променити у било ком тренутку. Промене ступају на снагу одмах и утичу на све ваше претходне твеетове.

Ограничења

Једном када су поставке ваше приватности постављене да штите ваше твеетове, наступају одређена ограничења. На пример, морате ручно да одобрите сваки нови захтев за следбеником - у зависности од подешавања обавештења, добијате текст или е-пошту са обавештењем о новом захтеву за следбеником. Твитови се такође не појављују у претраживачима. Поред тога, када вас следбеник ретвитује, само други следбеници могу видети ретвидирану поруку.

Заштита ваших твеетова

Кликните икону у облику зупчаника на почетној страници вашег Твиттер налога, изаберите „Сеттингс“ (Подешавања), а затим кликните картицу „Сецурити анд Приваци“ (Безбедност и приватност) да бисте видели све опције за заштиту свог налога. Означите поље „Заштити моје твеетове“, а затим кликните „Сачувај промене“. Морате поново унети лозинку да бисте потврдили промене. Потврдите да су ваши твитови сада приватни тако што ћете прегледати свој профил: икона браве би се требала појавити поред вашег корисничког имена у заглављу.