Како прегледати блокиране контакте на ИоуТубе-у

Када корисник ИоуТубе-а омета одељак коментара за ваш видео, блокирање тог корисника спречиће га да вас контактира или оставља коментаре на било ком од ваших видео снимака. ИоуТубе у адресару вашег профила чува листу свих блокираних корисника, што је почетницима ИоуТубе члановима тешко да пронађу, јер се налази на незгодној локацији. Не само да са ове листе можете да видите све блокиране ИоуТубе чланове, већ можете и да деблокирате корисника.

1

Идите на ИоуТубе веб локацију у свом веб прегледачу и пријавите се на свој налог. Када се пријавите, кликните своје корисничко име у горњем десном углу, а затим из падајућег менија кликните на „Примљено“.

2

У менију на левој страни екрана кликните на „Адресар“.

3

Кликните на „Блокирани корисници“ у менију на левој страни екрана да бисте видели листу блокираних ИоуТубе корисника.