Како да искључим свој Фацебоок са аутоматске пријаве?

Фацебоок, као и већина веб локација које захтевају податке за пријављивање, укључује опцију која вам омогућава да останете пријављени у свом прегледачу и на рачунару. Ова функција је корисна ако само једна особа користи рачунар, али ствари могу постати замршене када се неколико људи пријави и искључи са исте машине. Можете да спречите људе да прегледају ваш Фацебоок налог онемогућавањем опције аутоматске пријаве.

1

Пријавите се на свој Фацебоок налог.

2

Кликните на „Рачун“ у горњем десном углу.

3

Кликните на „Одјави ме“. Појавиће се страница за пријављивање.

4

Уклоните ознаку поред „Остави ме пријављеним“.

5

Унесите своју адресу е-поште и лозинку у одговарајућа поља, а затим кликните на „Пријави се“.