Како сакрити албуме на Фејсбуку

На Фацебоок-у можете да одлучите ко ће видети ваше личне фотографије - једно у време; сви они одмах; или можете њима управљати у групе стављањем у фото албуме.

Све фотографије које сте поставили на пословну страницу, укључујући оне у албумима, подразумевано су јавне на Фацебоок-у. Како стоји у 2019. години, више није могуће сакрити фотографије на Фацебоок страници од јавности, укључујући пословне странице или странице славних.. Међутим, можете их избрисати.

Како да управљам својим албумима?

Направите нови албум на Фацебоок-у или отворите албум који сте већ креирали.

  1. Отворите страницу свог профила

  2. Кликните на _Име профила на врху било које Фацебоок странице, а затим кликните "Фотографије" у левом менију.

  3. Отворите албум

  4. Изаберите "Албуми" а затим кликните на било који албум, осим на ваш Фотографије са насловнице или Фотографије профила. Ови албуми су увек јавни и не могу се уређивати. Међутим, можете избрисати претходне насловне фотографије и фотографије профила ако желите да их нико не може видети.

  5. Изаберите поставку приватности албума

  6. Кликните тхе "Уредити" дугме изнад омота албума, а затим кликни тхе "Приватност" дугме. Имате неколико избора за одређивање ко може видети албум и његов садржај.

  7. Јавно: Свако може видети албум и његов садржај.

  8. Пријатељи: Албум могу да виде само ваши пријатељи и његов садржај.

  9. Пријатељи осим познаника: Фацебоок пријатељи могу да виде албум, осим оних пријатеља у које сте додали "Познаници “. Да бисте пријатеља упознали, идите на његову страницу профила, задржите показивач изнад „Пријатељидугме, а затим изаберитеПознаници “.

  10. Само ја: Нико не може да види албум осим тебе. Ово је добра опција за стављање албума ван мреже, без стварног брисања.

  11. Обичај: Кликом на ову опцију омогућава вам именовање специфични људи_е ко може да види албум или да наведите људе који неће_ бити у могућности да види албум.

  12. Листа: Ако сте користили Фацебоок листа пријатеља функцију, можете овде изабрати листу. Само људи са листе ће видети албум. Да бисте креирали списак пријатеља, идите на своју Фацебоок страницу (страница са Невсфеед-ом, а не са профилом) и кликните на опцију „Листе“ у левом менију.

  13. Савет

    Ако желите да сакријете слике које су у вашем Фотографије профила или Цовер Албум за фотографије, додајте их у Фацебоок приватни албум и онда избрисати њих из јавног албума.

Како да управљам заједничким албумима?

Заједнички албум је сваки албум у којем сте одређене људе именовали за сараднике када сте поставили албум. Само творац дељеног албума може да управља подешавањима приватности. Процес прилагођавања поставки приватности за дељени албум је исти као и сваки други албум, с тим што се опције мало разликују.

Јавно: Свако може да види албум и његов садржај.

Само сарадници: Само људи које сте именовали као сараднике могу да виде албум.

Пријатељи сарадника: Сарадници и сви њихови Фацебоок пријатељи могу да виде албум.

Како да управљам својим фотографијама?

Можете променити приватност појединачне фотографије - било да је у албуму или не - отварањем и кликом на "Уредити" дугме. Опције дељења фотографија су исте као и оне за вашу албуми.

Тхе стр* подешавања приватности хото-а* ће надјачати подешавања албума. На пример, ако имате албум који је видљив јавности, можете одабрати појединачну фотографију да бисте га направили Само пријатељи. Слично томе, ако имате приватни албум, појединачне фотографије у том албуму можете учинити видљивим јавности, али шира јавност неће моћи да види друге фотографије у албуму.

Ко може видети означене фотографије?

Ако сте некога означили на фотографији, та особа и њени Фацебоок пријатељи ће то моћи видети, чак и ако сте фотографију направили приватни. Ако је та фотографија у приватном албуму, биће не моћи да видите остале фотографије у албуму.