Како се одјавити са ИоуТубе-а

ИоуТубе користи ваш Гоогле налог, који ради на свим Гоогле веб локацијама. Ако користите Гоогле за отпремање видео снимака за своју компанију, било би добро да користите различите налоге за ИоуТубе и за личне Гоогле услуге као што су Гмаил и Гоогле Плус. Када претражујете са ИоуТубе-а на другу локацију, из безбедносних разлога, прво се одјавите са ИоуТубе налога. Поред тога, требало би да се одјавите и са ИоуТубеа кад год завршите са коришћењем веб локације на јавном или дељеном рачунару.

1

Кликните ИоуТубе лого на било којој ИоуТубе страници да бисте отворили почетну страницу.

2

Кликните стрелицу поред имена налога на десној страни траке за навигацију странице.

3

Кликните на „Одјави ме“ на табли „Опције“ да бисте се одјавили са ИоуТубе-а.