Како не приказивати када се текст чита на иПхоне-у

Подразумевано ће се све текстуалне поруке које примите путем услуге иМессаге приказати када поруку прочитате заједно са временом када је прочитате. Иако је ова функција корисна за пошиљаоца, примаоцу такође може створити потешкоће; на пример, читање поруке и неодговарање може довести до узнемирености пошиљаоца. Ову функцију можете у било ком тренутку да искључите, тако да пошиљалац иМессаге не зна када сте прочитали његову поруку. Искључивање ове функције утиче само на нове послате иМессагес; претходно послате иМессагес ће и даље приказивати потврду о читању.

1

Отворите апликацију „Подешавања“ која се налази на почетном екрану вашег иПхоне-а.

2

Додирните ред „Поруке“ који се налази на половини екрана подешавања да бисте отворили прозор „Поруке“.

3

Додирните клизач поред „Пошаљите потврде о читању“ да бисте клизач из зелене прешли у безбојну, што значи да сте онемогућили функцију читања потврде о читању.

4

Додирните клизач поред „иМессаге“ да бисте клизач из зеленог прешли у безбојни, што значи да сте онемогућили функцију иМессаге. Ово ће гарантовати да ваше текстуалне поруке уопште неће имати потврду о читању онемогућавањем функције иМессаге, присиљавајући сваку поруку да пролази као обична текстуална порука. ИПхоне не подржава потврде о читању редовних текстуалних порука.

5

Поново укључите било коју функцију тако што ћете поново додирнути клизач, тако да постане зелена.