Како ресетовати насловну страницу на ИоуТубе-у

Када ваш ИоуТубе канал почне да изгледа претрпан нежељеним садржајем, ИоуТубе нуди опције за уклањање сличица видео записа које се приказују при врху екрана. Приступањем алаткама „Видео Манагер“ и „Ми Цханнел“ отвориће се листе које евидентирају ваше гледане и омиљене видео записе и помоћи ће вам да избришете овај садржај. Ажуриране категорије, попут „Фаворити“ и „Гледај касније“, приказиват ће сиве оквире са малим симболима, без видео снимака, уз заглавље вашег канала.

Историја гледања

1

Кликните своје корисничко име и изаберите „Мој канал“.

2

Кликните „Историја гледања“ на бочној траци да бисте приказали листу прегледаних видео записа и сличице.

3

У менију кликните на „Обриши сву историју гледања“, а затим у искачућем прозору кликните на „Обриши сву историју гледања“ да бисте потврдили. Историја гледања неће имати листу. Изнад листе историје гледања приказује се порука: „Историја гледања је обрисана.“

Плејлисте

1

Кликните своје корисничко име и изаберите „Мој канал“.

2

Кликните на „Плејлисте“ на бочној траци да бисте отворили листу минијатура видео записа.

3

Кликните на плави наслов плаилисте да бисте отворили листу видео записа, а затим кликните на „Едит плаилист“.

4

Означите поља за потврду поред сличица видео записа. Кликните на мени „Радње“ и изаберите „Уклони видео записе са листе за репродукцију“.

Гледај касније

1

Кликните своје корисничко име на траци за навигацију и на падајућој листи изаберите „Мој канал“.

2

Кликните на „Гледај касније“ на бочној траци да бисте приказали листу сачуваних видео записа.

3

Означите поље за потврду поред сваке сличице, а затим на траци менија кликните на „Уклони“.

Фаворити

1

Кликните своје корисничко име и изаберите „Видео Манагер“.

2

Кликните „Фаворити“ на бочној траци да бисте отворили ову листу.

3

Потврдите избор у пољу за потврду поред сличица видео записа, а затим кликните на „Уклони“.

Свиђа

1

Кликните своје корисничко име и изаберите „Видео Манагер“.

2

Кликните „Лајкови“ на бочној траци да бисте приказали листу.

3

Означите поље за потврду поред сличица видео записа, а затим кликните на „Уклони“.